Hos RALA TECH finder du specialister inden for rådgivning og fremstilling af behandlingsprodukter. Vi har mange års erfaring i udvikling af produkterne til både indendørs og udendørs brug.

Hos RALA TECH er vi bevidste om miljøpåvirkningen af kemikalier. Derfor har det for starten været afgørende for os, at gennemsigtigheden og håndteringen er korrekt og gennemskuelig. Vi samarbejder med lokale producenter og vores gennemsigtighed sikrer at vi kender sammensætning og miljøpåvirkningen af hvert enkelt produkt.

Miljøpåvirkning fra RALA TECH KEMI er så minimal, at produkterne ikke er omfattet af kravet om opsamling. Produkterne er ligeledes godkendt til privat og erhvervsbrug.

Med RALA TECH KEMI vil vi gerne være din samarbejdspartner omkring udviklingen af kemiprodukter til dine behov og hvor du får en fleksibel totalleverandør, der samler alle processer under ét tag. RALA TECH KEMI har mange års erfaring, som sikrer dig knowhow, så du trygt kan rådgives om valg af behandlingsprodukt og anvendelse.

RALA TECH effektiviserer løbende produktionsfaciliteterne som giver en ensartet og konkurrencedygtig produktion, hvor innovation og medarbejderinvolvering er afgørende for succes.

Vores alsidige medarbejdere samt produktionsfaciliteter gør, at vi kan rådgive, fremstille og levere behandlingsprodukter til alle brancher, uanset udfordringens størrelse og kompleksitet.
Se mere om hvor vores behandlingsprodukter nedenfor eller tjek vores webshop:

 

Imprægnering

Imprægneringen beskytter effektivt mod snavs og fugt, således du sikrer dine overflader den længst mulige holdbarhed

Korrekt behandling af ens murværk, beton, træværk og fliser er afgørende for en lang holdbarhed. Dette gælder både nye og ældre overflader.

Vi har flere forskellige rensetyper og diffusionsåbne imprægneringsprodukter.

Vores seneste udvikling til markedet er vores ALT-I-EN Imprægnering Professionel, som sikrer en langtidsvirkende effekt for en optimal holdbarhed. 

 

Algefri N Proff kemi

Algefjerner

Professionel algefjerner til tage, fliser, belægninger og facader og lignende.

Denne algefjerner kan der nemt gøres bugt med skadelige alger, mos og lav. Disse skadelige alger holder på fugten og med tiden forårsager frostsprængninger

Frostsprængningerne kan i sidste ende blive en dyr fornøjelse og forudsagde stor skade på murværket. 

Fliserens

Vi tilbyder professionel fremstilling af fliserens til rens af blandt andet fliser/belægningssten, træterrasser og facader.

Fliserens slår alger, mos og lav ihjel, og det eliminerer også flisepest og ukrudt. RALA TECH Fliserens er gennemtestet og anvendeligt på alle fliser for et komplet fliserens projekt. 

Afrenser-50

Afrenser

Denne afrenser fra RALA TECH KEMI kan anvendes til utallige rensningsopgaver.

Herunder til rensning og desinficering af diverse overflader eller rengøring af kældertrapper, sokler, fliser, murværk, tagplader, hegn og træværk.

Skumbooster

RALA TECH KEMI skumbooster kan med fordel tilsættes som koncentrat i op skumningen af behandlingsprodukter som RALA TRUCK CLEANER Snow. 

Dette medvirker til at behandlingsprodukterne som algefjerner eller Autoshampoo bliver siddende eller hængende på skrå- eller lodrette overflader.

Samtidig sikrer skumboosteren en optimal udnyttelse af den anvendte sæbe, således der ikke benyttes for meget sæbe. 

RALA Truck Cleaner Snow 

Denne RALA TRUCK CLEANER Snow sikrer en optimal skumvask af alle slags køretøjer, hvor der kræves en ekstra kraftig afvaskning. Trcuk Cleaner kan med fordel anvendes mod insektrester og bremsestøv.

Denne Truck Cleaner kan benyttes som autoshampoo, hvor skummen fordeles ud over køretøjet, som derefter nemt skylles af med en højtryksrenser.

Private Label

Er din virksomhed interesseret i at sælge dine egne varer? Så kan vi hos RALA TECH tilbyde produkter med private labels. Vi er behjælpelige, uanset om din virksomhed selv har etiket, eller om vi skal designe den for dig.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores produkter, så kontakt os gerne til en uforpligtende samtale.