Hvem er vi?

Vores produkter kontakt os

RALA TECH har kontor og produktion i Hadsund, tæt ved Mariager Fjord, hvor virksomheden til daligt drives og ejes af Steen Langberg og Jesper Simonsen.

RALA TECH producerer og udvikler produkter indenfor højtryksrensning, isolering og rengøring til flere forskellige erhvervsformål. Derudover tilbyder vi hos RALA TECH en landsdækkende service i samarbejde med Nilfisk Serviceløsninger, hvor vi hurtigt kan være ude ved maskinerne. 

Udover løsninger indenfor højtryk og højtryksrensning udvikler vi egne kemiprodukter. Her har det fra start været afgørende at behandlingsprodukterne ikke efter efterlader aftryk på miljø og omgivelser. Her er det også afgørende at dosering er afmålt, således mindst mulig kemi anvendes med samme effekt.   

 

Vi optimerer og forbedrer løbende vores produktionsmetoder for at kunne tilbyde gennemarbejdet produkter, der sikrer en ensartet kvalitet og hvor kundernes forventninger og kvalitetskrav er i højsæde. Her er det afgørende i vores Tech-afdeling, at kunden bliver involveret i produktudviklingen, således hvis der er individuelle tilføjelser og ændringer kan disse imødekommes.   

Hos RALA TECH sætter vi stor lid til vores medarbejdere, da deres viden er kerneværdien i vores produkter. Vi ønsker at bidrage med tillid og individuelt ansvar i produktionen.

Vi er en omstillingsparat leverandør af højtryksanlæg og forskellige maskinløsninger med individuelle opbygninger. Formålet med de forskellige maskiner og anlæg er at lave så brugervenlige og kvalitetssikret maskiner som muligt.  

Vores Mission

RALA TECH vil være kundens fortrukne løsningsorienterede samarbejdspartner, der agerer omstillingsparat, kreativt og jordnært for at skabe værdi for kunderne.

Vores vision

RALA TECH arbejder under ærlighed og ensartethed som en uafhængig organisation, hvor ansvarsdelegering frigiver plads til selvstændige beslutninger og danner rammer omkring innovation, samarbejde og sammenhold.