Hvem er vi? 

RALA TECH har kontor og produktion i Hadsund, tæt ved Mariager Fjord, hvor virksomheden til daligt drives og ejes af Steen Langberg og Jesper Simonsen.

RALA TECH producerer og udvikler produkter indenfor højtryksrensning, isolering og rengøring til flere forskellige erhvervsformål. Derudover tilbyder vi hos RALA TECH en landsdækkende service i samarbejde med Nilfisk Serviceløsninger, hvor vi hurtigt kan være ude ved maskinerne. 

Udover løsninger indenfor højtryk og højtryksrensning udvikler vi egne kemiprodukter. Vigtigheden i disse kemiprodukter er miljøvenlighed samt brugervenlighed, som en del af en langsigtede strategi om at gøre vores produkter mere bæredygtige. 

Vi optimerer løbende vores produktionsmetoder for at kunne tilbyde et gennemarbejdet produkt, der sikrer en ensartet kvalitet, hvor kundernes forventninger og kvalitetskrav er i højsæde. 

Hos RALA TECH sætter vi stor lid til vores medarbejdere, da deres viden er kerneværdien i vores produkter. Vi ønsker at bidrage med tillid og medarbejderansvar i produktionen.

Vi bestræber os efter at have en fleksibel produktion, hvor ændringer og  detaljer kan ændres og implementeres løbende. Vi er en omstillingsparat leverandør af højtryksanlæg og maskine løsninger, der kan tilgodese kundernes behov og kvalitetskrav. 

Vælg RALA TECH produkter hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, og hvor dine behov er i højsæde i vores produktudvikling. 

Vores Mission:

RALA TECH vil være kundens fortrukne løsningsorienterede samarbejdspartner, der agerer omstillingsparat, kreativt og jordnært for at skabe værdi for kunderne.

Vores vision

RALA TECH arbejder under ærlighed og ensartethed som en uafhængig organisation, hvor ansvarsdelegering frigiver plads til selvstændige beslutninger og danner rammer omkring innovation, samarbejde og sammenhold.