Dansk udviklet rengøring- og rensningsprodukter 

Hos RALA TECH finder du specialister inden for rådgivning og fremstilling af behandlingsprodukter. Vi har mange års erfaring i udvikling af produkterne til både indendørs og udendørs brug.

Hvorfor vælge et rensningsprodukt fra RALA Tech? 

Hos RALA TECH er vi bevidste om miljøpåvirkningen af kemikalier. Derfor har det for starten været afgørende for os, at gennemsigtigheden og håndteringen er korrekt og gennemskuelig. Vi samarbejder med lokale producenter og vores gennemsigtighed sikrer at vi kender sammensætning og miljøpåvirkningen af hvert enkelt produkt.

Miljøpåvirkning fra RALA TECH KEMI er så minimal, at produkterne ikke er omfattet af kravet om opsamling. Produkterne er ligeledes godkendt til privat og erhvervsbrug.

Med RALA TECH KEMI vil vi gerne være din samarbejdspartner omkring udviklingen af kemiprodukter til dine behov og hvor du får en fleksibel totalleverandør, der samler alle processer under ét tag. RALA TECH KEMI har mange års erfaring, som sikrer dig knowhow, så du trygt kan rådgives om valg af behandlingsprodukt og anvendelse.

RALA TECH effektiviserer løbende produktionsfaciliteterne som giver en ensartet og konkurrencedygtig produktion, hvor innovation og medarbejderinvolvering er afgørende for succes.

Vores alsidige medarbejdere samt produktionsfaciliteter gør, at vi kan rådgive, fremstille og levere behandlingsprodukter til alle brancher, uanset udfordringens størrelse og kompleksitet.
Se mere om hvor vores behandlingsprodukter nedenfor eller tjek vores webshop:

 

Professionel imprægnering

Imprægneringen beskytter effektivt mod snavs og fugt, således du sikrer dine overflader den længst mulige holdbarhed

Korrekt behandling af ens murværk, beton, træværk og fliser er afgørende for en lang holdbarhed. Dette gælder både nye og ældre overflader.

Vi har flere forskellige rensetyper og diffusionsåbne imprægneringsprodukter.

Vores seneste udvikling til markedet er vores ALT-I-EN Imprægnering Professionel, som sikrer en langtidsvirkende effekt for en optimal holdbarhed. 

 

Imprægnering
Imprægnering
Imprægnering Extreme
fliseimprægnering
professionel imprægnering
imprægnering til fliser beton mur og tag
professionel imprægnering
professionel imprægnering
professionel fliseimprægnering
Algefri N Proff kemi
Neutralon algemiddel 25 l
Professionelt algemiddel

Algefjerner

Professionel algefjerner til tage, fliser, belægninger og facader og lignende.

Denne algefjerner kan der nemt gøres bugt med skadelige alger, mos og lav. Disse skadelige alger holder på fugten og med tiden forårsager frostsprængninger

Frostsprængningerne kan i sidste ende blive en dyr fornøjelse og forudsagde stor skade på murværket. 

Fliserens

Vi tilbyder professionel fremstilling af fliserens til rens af blandt andet fliser/belægningssten, træterrasser og facader.

Fliserens slår alger, mos og lav ihjel, og det eliminerer også flisepest og ukrudt. RALA TECH Fliserens er gennemtestet og anvendeligt på alle fliser for et komplet fliserens projekt. 

Professionelt fliserens
Afrenser-50
desinfektionsmiddel og afrenser 1000L

Afrenser 50

Denne Afrenser 50 fra RALA TECH kan anvendes til utallige rensningsopgaver.

Herunder til rensning og desinficering af diverse overflader eller rengøring af kældertrapper, sokler, fliser, murværk, tagplader, hegn og træværk.

Produktet er det perfekte behandlingsprodukt til dig der ønsker en langvarig bekæmpelse og desinfektion af bakterier, svamp, alger og meget andet.

Perfekt til staldvask, rengøring af industrilokaler, produktionslokaler og flader hvor dybdegående desinfektion er nødvendig. 

Skumbooster

RALA TECH skumbooster er specialudviklet til brug sammen med Algefri N proff, den her ingen rensenedsættende effekt, men giver en tyktflydende algemiddel for grundigere behandling af algeangreb. 

Dette medvirker til at behandlingsprodukterne som algefjerner eller Autoshampoo bliver siddende eller hængende på skrå- eller lodrette overflader.

Samtidig sikrer skumboosteren en optimal udnyttelse af den anvendte sæbe, således der ikke benyttes for meget sæbe. 

Professionel skumbooster
Truck Cleaner
Truck cleaner snow 200L

RALA Truck Cleaner Snow 

Denne RALA TRUCK CLEANER Snow sikrer en optimal skumvask af alle slags køretøjer, hvor der kræves en ekstra kraftig afvaskning. Trcuk Cleaner kan med fordel anvendes mod insektrester og bremsestøv.

Denne Truck Cleaner kan benyttes som autoshampoo, hvor skummen fordeles ud over køretøjet, som derefter nemt skylles af med en højtryksrenser.

Private Label

Er din virksomhed interesseret i at sælge dine egne varer? Så kan vi hos RALA TECH tilbyde produkter med private labels. Vi er behjælpelige, uanset om din virksomhed selv har etiket, eller om vi skal designe den for dig.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores produkter, så kontakt os gerne til en uforpligtende samtale.