Professionelle behandlingsprodukter 

Vi udvikler egne behandlingsprodukter til indendørs og udendørs brug samt vaskeprodukter til køretøjer og maskiner. 

Forvent mere…

Læs kort om de vigtigste data på vores behandlingsprodukter

Fokus på mængde 

Med fokus på bedre produkter med fuldt udnyttet indhold. Mindre mængde med samme effekt.

Udendørs behandling som imprægnering, algebekæmpelse og fliserens

Korrekt behandling med bl.a. Imprægnering og Algebekæmpelse  af ens murværk, beton, træværk og fliser er afgørende for en lang holdbarhed. Dette gælder både nye og ældre overflader.

Vi har flere forskellige rensetyper og diffusionsåbne imprægneringsprodukter samt algebekæmpelsesprodukter. Dette gælder vores forskellige professionelle algefjerner til tage, fliser, belægninger og facader og lignende. Hermed undgås skadelige alger, mos og lav. Disse skadelige alger holder på fugten og med tiden forårsager frostsprængninger.

Andre udendørsprodukter er vores Fliserens til bl.a. fliser/belægningssten, træterrasser og facader. Dette slår bl.a. alger, mos og lav ihjel, og det eliminerer også flisepest og ukrudt

Grov rengøring og desinfektion

Indendørs rengøring med Afrenser 50  eller Interiørrens. Disse er anvendelige til  rensning og desinficering af diverse overflader eller rengøring af kældertrapper, sokler, fliser, murværk, tagplader, hegn og træværk. Produktet er det perfekte behandlingsprodukt til dig der ønsker en langvarig bekæmpelse og desinfektion af bakterier, svamp, alger og meget andet.

Andre muligheder er en af vores seneste tilføjelser Desinfektion og lugtfjerner. Produktet fjerner lugt fra bl.a. skraldespande og tekstiler samt desinficerer overflader for uønskede bakterier. Desinfektionen kan benyttes af restauranter, hoteller, butikker eller andre brancher, hvor der kræves grundig rengøring og fjernelse af lugt. Dertil forbygger produktet mod uønskede skadedyr og insekter i diverse beholdere og områder

 

 

Autoshampoo til både biler, lastbiler, entreprenørmaskiner  eller andre køretøjer

Truck Cleaner kan anvendes både på voksbehandlede, uforseglede og forseglede overflader. Her sikres dit køretøj en ensartet vask, hvor en perlende effekt og glans tilføjes til lakken. Produktet fjerner desuden effektivt vejslør og bremsestøv samt effektiv fjernelse af insekter på lakken. Autoshampooen kan anvendes på alle slags køretøjer og maskiner – selv til større rengøringsopgaver af vogne og landbrugsmaskiner.

Andre produkter til vores autopleje er Skumbooster  og Wash & Protect. D

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere omkring vores behandlingsprodukter? Så kontakt os via formularen her og hør nærmere omkring pris og specifikationer. Vi svarer indenfor 24 timer.