Miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse

Vi udvikler og producerer egne mobile og miljøvenlige ukrudtsbekæmpelsesmaskiner udelukkende med varmt vand til professionelle og erhverv.

Forvent mere…

Læs kort om de vigtigste data på vores ukrudtsbekæmpelsesanlæg

Hvad er Ukrudtsbekæmpelse med Heat Tech? 

Det at bekæmpe ukrudt med varmt vand er langt fra nyt. Varmt vand som ukrudtsmiddel stammer helt tilbage til før 1900-tallet, hvor den teknologiske udvikling i de senere år har revolutionerede varmt vand som ukrudtsmiddel.  

Varmebehandling af ukrudt sker ved, at varmen overføres til ukrudtet. I og med vand er et naturprodukt og særligt god til energilagring samt overførsel heraf, forbliver hele processen naturlig. 

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet har dokumenteret behandlingsmetoden som værende den sikreste og mest skånsomme løsning, som giver de bedste resultater på kort og langt sigt.

I de seneste par år har vi højere grad fokuseret på at udvikle og producere miljøvenlige produkter. Dermed er disse ukrudtsbekæmpelses maskiner 100% batteridrevne. Dette betyder din virksomhed eller offentlige institution med god samvittighed kan bekæmpe ukrudt indenfor såvel som udenfor byzonerne.

Som en del af udvikling og fremstilling mod en grønnere fremtid er disse anlæg fremtidssikret med ingen brug af kemi eller andet skadeligt for naturen. Dette er uden at gå på kompromis med effektiviteten i ukrudtsbehandlingen. 

Sammen med Lading Maskinforretning er vi i specialister inden for rådgivning og fremstilling af ukrudtsbekæmpelsesanlæggene. 

 

Hvordan ser fremtidens ukrudtsbekæmpelse ud?

Igennem den dokumenterede forskning og et større fokus fra politikere og borgere rundt i landets kommuner stilles der krav om anlæg med mindst mulig miljøpåvirkning. 

I hele Danmark er der på nuværende tidspunkt 17 kommuner som Odense, København og Greve, hvor det allerede er forbudt at benytte sprøjtemidler og flammebehandling af ukrudt. Der skal derfor ses hen mod andre og  mere miljøvenlige løsninger. 

I fremtiden arbejdes der politisk hen mod et landsdækkende forbud af brugen af sprøjtemidler både på private og offentlige arealer. Dette kan løses med disse ukrudtsbekæmpelsesanlæg. 

Udviklet i samarbejde med Lading Maskinforretning

Varmtvandsmaskinerne til ukrudtsbekæmpelse spænder fra kompakte stationære løsninger op til mobile ukrudtsbekæmpelses maskiner med tank til egen vandforsyning, så anlægget ikke begrænser dig i dit arbejde.

Alle maskiner til ukrudtsbekæmpelse leveres med digital temperaturstyring, samt justerbar vandmængde så ukrudtsbehandlingen sker så effektivt som muligt.

Her er din garanti for et produkt, der er pålideligt og fremstillet i kvalitetsmaterialer, så du er sikret en holdbar maskine i mange år og til krævende arbejdsopgaver. 
Ukrudtsanlæggene er udviklet og gennemtestet i tæt samarbejde, hvor alt salg forgår igennem Lading Maskinforretning

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere omkring vores ukrudtsbekæmpelsesanlæg? Så kontakt os via formularen her og hør nærmere omkring pris og specifikationer. Vi svarer indenfor 24 timer.