Isoleringsmaskiner fra RALA Tech 

Hos RALA TECH bestræber vi os efter at være eksperter indenfor udvikling og produktion af isoleringsmaskiner til isolering med papiruld.

Som følge af vores strategi for grønomstilling har vi udviklet en isoleringsmaskine der kan isolere med papiruld (cellulose).

Papiruld har et lavt Co2 aftryk, da det er produceret hovedsageligt at genbrugspapir. Vores maskiner er konstrueret i rustfri stål med et unikt 2 delt oprivningssystem, der sikre perfekt oprivning af de sammenpressede papiruldsballer.

Rala Tech isoleringsmaskine
opriver isoleringsmaskine
Rala Tech isoleringsmaskine

Hvorfor vælge et RALA Tech produkt?

Vi er stolte over at kunne sige vores maskiner og højtryksanlæg er dansk produceret og udviklet i vores produktion i Hadsund.

Til udvikling af RALA tech maskinerne benytter vi bl.a. CNC laserskærer, CNC bukkemaskiner og svejsere fra Rala Steel. Her tegnes og produceres alle pladedele, som sikrer et gennemarbejdet produkt og en omstillingsparat proces. 

Maskinerne og kapaciteten hos RALA Steel sikrer en nem og effektiv ændring af maskindesignet og tilføjelser er mulige i løbet af udviklings- og produktionsprocessen.   

Med vores 18 års erfaringen indenfor konstruktionsarbejde og produktudvikling er du i trygge hænder. For os er ærlighed og tillid afgørende værdier i udviklingsprocessen.  

Produktion og samling af isoleringsmaskine

Hvad er ISO Power serien? 

Hos RALA Tech har vi udviklet en serie af isoleringsmaskiner der arbejder for dig -såvel som professionel isolatør eller gør det selv type.

Isoleringsmaskinerne strækker sig fra 800kg i timen og op efter, hvor maskinen er udviklet til lange arbejdsdage og slidstærk i udfordrende miljøer. 

Betjeningspanelet er udviklet efter kerneområder som brugervenlighed, holdbarhed og kan tilpasses efter behov.

Dermed er denne isoleringsmaskine også velegnet til udlejning og forskellige professionelle isolatører.  

 

Komplette løsninger og tilbehør

Når du køber en dansk produceret isoleringsmaskine fra RALA TECH, sikres du en maskine, der nemt og effektivt kan isolere indenfor kort tid. 

Hermed skal maskinen blot tilsluttes strøm, montere isoleringslangen og fylde papiruldspakkerne i maskinen.

Vi tilbyder foruden maskinerne også tilbehør som isoleringsslanger, samle stykker, konverteringsstykker og ender. Hermed sikres du en komplet pakke med alt du behøver for en papiruldsisolering. 

Isoleringsmaskine på hjul
Rala Tech isoleringsmaskine

Mobilt og fleksibelt 

Som udgangspunkt er alle vores isoleringsmaskiner mobile, da de er udstyret med drejelige hjul der kan låses.

Maskinen bliver mobil med sine hjul, således set-uppet omkring maskinen nemt kan ændres. Dette gælder hvad end, der anvendes en trailer eller varebil.

Mobiliteten gør derfor at du ikke behøves låse en hel ressource til isolering, men kan anvende isoleringsmaskinen til flere forskellige isoleringsopgaver. 

Således sikres fleksibiliteten i arbejdsopgaverne, hvor flere forskellige arbejdsprocesser kan benytte samme ressourcer, så der kan være besparelser på sigt. 

Hvorfor vælge papirulds isoleringsmaskiner?

Går du med tanken om at investere i din første eller næste isoleringsmaskine er her 6 gode grunde til at vælge en papiruldsisoleringsmaskine frem for andre isoleringsmaskiner: 

1. Pakker sig bedre omkring spær mm. end andre isoleringstyper

2. Papiruld er miljøvenligt, og er fremstillet hovedsageligt at genbrugspapir.

3. Forebygger skadedyr pga. naturlige mineraler i papirulden.

4. Brandhæmmende og ingen råd grundet tilsatte mineralske salte.

5. Spar tid og minimer spild.

6. Isolering med papiruld giver bedre arbejdsmiljø for dig som håndværker.

 

Papirulds isolering
Papiruldsblok