Kraftfulde isoleringsmaskiner

Vi udvikler og producerer egne kvalitetsisoleringsmaskiner til professionelle og erhverv.

Se mere Kontakt os

Isolering på et nyt niveau

Vores serie af isoleringsmaskiner kan både anvendes til dig der arbejder  som professionel isolatør eller gør det selv type. Maskinens kompakthed gør det nemt at bringe den rundt og hvor der kan tilgås smallere og snævre steder. 

Isoleringsmaskinerne strækker sig fra 800kg i timen til 1200kg. Her er maskine udstyret med en ekstra kraftig opriver, hvor isoleringsmaterialet udnyttes op mod 20% bedre. Muligvis markedets kraftigste opriver.  

Betjeningspanelet er udviklet efter at skulle være brugervenligt og nemt at betjene. Isoleringsmaskinen kommer med en kraftig fjernbetjening, hvor alt isoleringsarbejdet nemt kan kontrolleres og styres fra. Så kan du stå på afstand og betjene maskinen med fuld overblik. 

Din professionelle partner

Vores maskinparks volume og kapacitet sikrer en nem og effektiv ændring af maskindesignet og tilføjelser er mulige i løbet af udviklings- og produktionsprocessen. Det betyder vi kan lave en tilpasning lige efter dit ønske og   

Med vores mangeårig erfaring indenfor konstruktionsarbejde og produktudvikling er du i trygge hænder. For os er ærlighed og tillid afgørende værdier i vores samarbejder – for vi vil være din fortrukne leverandør og samarbejdspartner også når det gælder isoleringsmaskiner. 

Egenskaber og funktioner

Se også

Innovation og Udvikling

Kundeudtalelser

Nyheder

Kontakt os i dag

Vil du vide mere omkring vores isoleringsmaskiner? Så kontakt os via formularen her og hør nærmere omkring priser og specifikationer. Vi svarer indenfor 24 timer.