Dansk Procuderet Isoleringsmaskiner

Vi udvikler og producerer egne kvalitetsisoleringsmaskiner til professionelle og erhverv.

Forvent mere…

Læs kort om de vigtigste data på vores isoleringsmaskiner

Hvordan fungerer isoleringsmaskinen? 

Når du køber en dansk produceret isoleringsmaskine fra RALA TECH, sikres du en maskine, der nemt og effektivt kan isolere indenfor kort tid. 

Hermed skal maskinen blot tilsluttes strøm, montere isoleringslangen og fylde papiruldspakkerne i maskinen.

Vi tilbyder foruden maskinerne også tilbehør som isoleringsslanger, samle stykker, konverteringsstykker og ender. Hermed sikres du en komplet pakke med alt du behøver for en papiruldsisolering. 

Som udgangspunkt er alle vores isoleringsmaskiner mobile, da de er udstyret med drejelige hjul der kan låses. Maskinen bliver mobil med sine hjul, således set-uppet omkring maskinen nemt kan ændres. Dette gælder hvad end, der anvendes en trailer eller varebil. Dermed er isoleringsmaskinen også velegnet til udlejning og til forskellige professionelle isolatører. 

Hvorfor vælge ISO Power serien?

 

Vores serie af isoleringsmaskiner kan både anvendes til dig der arbejder  som professionel isolatør eller gør det selv type. Maskinens kompakthed gør det nemt at bringe den rundt og hvor der kan tilgås smallere og snævre steder. 

Isoleringsmaskinerne strækker sig fra 800kg i timen til 1200kg. Her er maskine udstyret med en ekstra kraftig opriver, hvor isoleringsmaterialet udnyttes op mod 20% bedre. Muligvis markedets kraftigste opriver.  

Betjeningspanelet er udviklet efter at skulle være brugervenligt og nemt at betjene. Isoleringsmaskinen kommer med en kraftig fjernbetjening, hvor alt isoleringsarbejdet nemt kan kontrolleres og styres fra. Så kan du stå på afstand og betjene maskinen med fuld overblik. 

Din samarbejdspartner 

Vores maskinparks volume og kapacitet sikrer en nem og effektiv ændring af maskindesignet og tilføjelser er mulige i løbet af udviklings- og produktionsprocessen. Det betyder vi kan lave en tilpasning lige efter dit ønske og   

Med vores 18 års erfaringen indenfor konstruktionsarbejde og produktudvikling er du i trygge hænder. For os er ærlighed og tillid afgørende værdier i vores samarbejder – for vi vil være din fortrukne leverandør og samarbejdspartner også når det gælder isoleringsmaskiner. 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere omkring vores isoleringsmaskiner? Så kontakt os via formularen her og hør nærmere omkring pris og specifikationer. Vi svarer indenfor 24 timer.