Hvorfor vælge et RALA TECH højtryksanlæg? 

Vi er specialister indenfor udvikling og produktion af professionelle højtryksanlæg til både erhverv og privat brug.

Vores brede sortiment tager afsæt i fire grundlæggende opbygningsmetoder: 

1. Vi skræddersyr vores højtryksanlæg til dine behov.

2. Vores højtryksanlæg kan produceres med det pumpe tryk og den vandmængde efter dine opgaver.

3. Alle modeller har trinløs justering af tryk

4. RALA TECH højtryksanlæggene sikrer en effektiv og skånsom brug af ressourcer

Vores RALA TECH videnscenter sikrer dig en QR-kode system, som giver adgang til en række af video guides, manualer og datablade. Disse hjælper og assistere dig nemt og hurtigt, så du kan få et hurtigt svar på dine spørgsmål indenfor service, brug og vedligehold af højtryksanlægget. 

Vi producerer og leverer årligt 100+ højtryksanlæg til udendørs opgaver som algebehandling, fliserens, facaderens, og ukrudtsbekæmpelse. De senere år leveres RALA TECH anlæggenes også til offshore, fødevareindustrien, den offentlige sektor og meget mere. Vi har en bred vifte af mange forskellige kunder og opgaver. Det sikrer dig en leverandør med en stor erfaring og vi lytter til dine behov, da vi bestræber os efter at imødekomme og skabe dialog med dig. 

Så hvilken renseopgave står du overfor for? Vi kan hjælpe med alt indenfor nedenstående:

Rensning af gummi belægninger – algebehandle – facade rensning – staldrensning – fliserens, ukrudtsbekæmpelse – rengøring af skraldespande – vinduesvask – vinduespudsning – lastbilvask – personbilvask – imprægnering – overfladerensning på bygninger, skibe, boreplatforme eller noget helt tredje.

Kontakt os om tilbud i dag.

Hvem er RALA TECH?

RALA TECH har egen produktion i Hadsund og det er med stolthed vi kan sige alle vores højtryksanlæg er dansk produceret på egen fabrik. Igennem vores CNC laserskærer, CNC bukkemaskiner, CNC drejemaskiner, CNC fræsere og svejsere fra Rala Steel tegnes og produceres alle pladedele hos os.

Størrelsen på Rala Steel i forhold til maskiner og kapacitet sikres du et brugerfokuseret og ændringsbart design, hvor ændringer nemt og effektivt kan udføres.  

Vores tekniske medarbejdere sidder med gennemsnitlig 12 års erfaring pr. medarbejder indenfor højtryksbranchen. Her sikres du tryg rådgivning og vejledning, hvor vi ønsker at finde den rette løsning fremfor merslag.

Her er specialister indenfor højtryk og derfor din garanti for et solidt og driftssikkert produkt.

Udstilling af Rala Tech produkter
800cc højtryksanlæg honda mobil højtryksrenser

RALA TECH højtryksanlæg er ikke bare et højtryksanlæg

Vi ved hvad din forretning betyder for dig. Derfor rådgiver vi ud fra din forretningsplan, så løsningen ikke begrænser din forretning.

Hos RALA TECH kan vi sørge for et højtryksanlæg udover vores standard færdigmodeller med over 2000 kombinations muligheder pr. model. Dette kan vælges FØR du vælger tilbehør.

Derfor er et højtryksanlæg ikke bare et højtryksanlæg hos os. Dialogen skal sikre du vælger rigtigt første gang. Om du ønsker digital motorstyring, trådløs start stop, automatisk-, manuel- eller halv automatiskslangeopruller så guider vi dig i fordele og ulemper ved de forskellige valg med afsæt i de opgaver du vil løse med højtryksanlægget.

Skræddersyet løsninger til brugeren

Vores højtryksanlæg produceres ud fra dine ønsker og behov. Vores erfaring er at løbende dialog og grundig vejledning sikre det rigtige resultat første gang.

Alle vores højtryksanlæg tager udgangspunkt i én af fire grundopbygninger. Her kan du vælge imellem Model lav, som er vores mest kompakte model. Model høj, der er vores mest populære opbygning til bl.a. fliserens.

Model top, som er bygget ovenpå buffertanken og til sidst Model truck, som er vores mest solgte og agile opbygningstype, da både buffertank og Hotbox kan monteres i en og samme opbygning. 

Højtryksanlæg
Varebil med mobilt højtryksanlæg

Mobilt/ fastmonteret højtryksanlæg

Alle vores højtryksanlæg er som udgangspunkt mobile. Det er de så anlægget ikke låser sig til et køretøj, men kan bruges og stilles der, hvor det giver mest mening for dig.

Det betyder at du nemt kan skifte køretøj efter ønske. Ved et mobilt højtryksanlæg sikrer vi derfor fleksibiliteten ved højtryksanlægget. Foruden mobile højtryksrensere der fungerer uden eksterne energikilder producerer vi også fastmonterede højtryksanlæg.

Om drivmidlet er strøm, benzin eller diesel bygger vi stationære anlæg til enten transport eller en stationært sted i din produktion. Her hjælper vi naturligvis med rør og slangeføring rundt til strategisk placerede steder.  

 

 

Skab effektivitet og spar ressourcer

Med mobiliteten og alsidigheden i dit højtryksanlæg spares der på ressourcerne i det du ikke skal have et anlæg til én type opgave, men har et mobilt højtryksanlæg der nemt kan stilles om til den opgave du ønsker at løse. Vores højtryksanlæg bygges så du kan rense træterrasser og indenfor 2 minutter være klar til at lave graffiti- eller stald rens.

Effektiviteten får du med vores indbyggede batteripakke der sikre dig drift hele dagen, så du ikke skal lede efter eksterne strømkilder når du anvender dit højtryksanlæg som hedvandsrenser.

På samme måde tilfører buffertanken øget drift tid i områder hvor ekstern vand ikke er tilgængeligt, eller vandkilden leverer utilstrækkeligt med vand til at højtrykspumpen kan følge med.

Med andre ord er du sikret at kunne køre hele dagen uden at spilde unødig tid på opladninger, vandpåfyldninger eller vandmangel.

 

Mobilt højtryksanlæg med buffertak hotbox højtrykslange 1000L benzin og kemi dunke honda interpump