Droneteknologi til rense- og vaskeopgaver i højderne

high pressure drone

Droneteknologi indenfor afrensning og opmåling er langt fra en ny opfindelse. Her er det bl.a. i landbrugs- og gartnerisektoren, at droneteknologien har været anvendt til bl.a. opmåling og præcis behandling af afgrøderne, således der opnås den rette mængde gødning i de rigtige områder og uden spild. Dronevask er de senere år blevet en mere kendt metode til opgaver i højden. Her kan opgaverne løses mere sikkert og med færre omkostninger, da rensningsprocesserne gøres mere effektive og mere præcise ved brug af droneteknologi.

Netop denne mulighed for at fordele et jævnt og præcist lag uanset overfladens størrelse eller højde er den klare fordel ved brug af drone. Droneteknologien er særdeles anvendelig til algebekæmpelse, imprægnering af større overflader, vinduesvask på højhuse eller med seneste teknologi indenfor De-Icing. Alt dette kan lade sig gøre med specialudstyr for at få adgang til svært tilgængelige tage og overflader og i så høje placeringer, at det tidligere ikke har været muligt at udføre afrensning.

Tidligere har disse overflader ofte lidt under hårdt angreb af alger og mangel på imprægnering. Hvorefter bygningerne nemmere forfalder og levetiden forkortes. Det kan derfor være en omkostningstung post ikke er kigge ind i en alternativ teknologi for behandlinger i højden.

En af de mange fordele ved behandlingsarbejde i højden med drone er sikring mod fald og farlige arbejdssituationer, hvor facadebehandlinger i højden meget tit er risikabelt og farligt for udføreren af arbejdsopgaven.
Her undgås farlige situationer med fald fra stillads og ydre placeringer i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Samtidigt udføres arbejdet mere præcist og kvaliteten i opgaverne forbedres. Dermed kan dronen sikrer alle typer af rensningsopgaver i højden.

Rala Tech har i samarbejde med Drone Volt udviklet et koncept med en samlet løsning af kræfterne fra et Rala Tech højtryksanlæg og robustheden fra en Hercules 20 drone. Med dette samarbejde sikres droner, der er udstyret med den rette teknologi til at nye og komplekse rensningsopgaver kan løses. Med den optimale bæreevne på 20 kg med 4 arme og 8 propeller er der med garanti mulighed for et komplet værktøj.

En af de mange fordele med Hercules 20 dronen er, at denne selv kan tage afstand fra murværket og dermed flyver den aldrig tættere på overfladen eller facaden end 2 m. På denne afstand kan dronen stabilisere sig selv og udfører arbejdet effektivt uden afbrydelser og med præcision. Hercules 20 har et trinløst justerbart tryk, hvor trykket jævnt rammer op mod de 300bar.

Vi løfter sammen med Drone Volt muligheden for en forbedret og ny teknologi indenfor afrensning og specialopgaver i højden. Kontakt os i dag for hører om denne unikke sammensætning og hvor dine opgaver kan nå nye højder.

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

En tanke om “Droneteknologi til rense- og vaskeopgaver i højderne

  1. Ole Moesgaard siger:

    Hej
    Vil gerne høre mere om dette .. kan I ringe mig op på 41 12 25 00 😁
    Mvh
    Moesgaard Ejendomsservice

Kommentar er lukket