Hvad kan et professionelt højtryksanlæg anvendes til?

Ukrudtsanlæg for miljøvenlig ukrudtsbehandling

Er du klar over hvor mange forskellige anvendelsesmuligheder der er indenfor køb af et professionelt højtryksanlæg?

Vi har i det følgende forsøgt at nævne de mange forskellige anvendelsesmuligheder, der er indenfor brugen af højtryksanlæg. Vi oplever at vores kunder tit begrænser sig til, at tænke opgaver indenfor algebekæmpelse og fliserens samt imprægnering når et højtryksanlæg indkøbes.

Dette skyldes typisk, at vores besøgende og kunder sjældent er klar over hvor mange anvendelsesmuligheder der er. Dette ønsker vi i højere grad at sætte fokus på, da de forskellige anvendelsesmuligheder kan give flere indtjeningsmuligheder og minimere en sæsonbetonet forretning.   

Når anvendelsesmuligheder nævnes, er det ofte medvirkende til at flere kan se nye behov og andre metoder til at benytte anlæggene på. Vi vægter i høj grad brugernes overvejelser og hvilke udfordringer de møder i dagligdagen med anlæggene.

Derfor tilpasser vi løsningen løbende og giver en ærlig snak om hvilke muligheder der er indenfor højtryksrensning og køb af et højtryksanlæg.  

højtryksanlæg Rala Tech

For dit højtryksanlæg skal ikke sætte begrænsninger på arbejdsopgaverne og det skal heller ikke begrænses af sæson. For arbejdsopgaven kan blot ændres, således du får ét anlæg, som kan sikre arbejdsopgaver hele året rundt. Du sætter selv begrænsningen.

Vidste du bl.a. hvor mange der vasker deres stalde ned flere gange i løbet af året? Dette gælder især indenfor opdræt af kyllinger, grise og andre produktionsdyr.

Fælles for disse er kravene til hygiejne, som er afgørende for fødevaresikkerhed og mindske spredning af sygdomme på tværs af dyrebeholdninger. Dette gælder især kyllingefarme, hvor beholdningen udskiftes hver 3. måned, hvorefter arealerne skal nedvaskes og desinficeres for at undgå en mulig smittespredning.

Ved denne type opgave er tilføjelse af varmt vand til anlægget skelsættende. Her kan animalsk fedt og bakterier nedvaskes uden problemer. Dermed kan et kombineret koldt- og varmt vands anlæg åbne op for nye og større opgaver.  

Hertil skal nævnes nedvask af forskellige slagterier og køkkener mv.  

Hvis du har entreprenørmaskiner, findes der også forskellige anvendelsesmuligheder. Her kan dette bl.a. være vask af entreprenørmaskiner, hvor det kan være relevant at vaske på stedet. Det gælder bl.a. gyllevogne, hvor der kan gives større bøder, hvis der slæbes skidt ud på vejen.

Her kan et mindre mobilt højtryksanlæg være løsningen. Her skal hverken tilknyttes strøm eller andet for at dette fungerer. Medbring blot vandtank og rensearbejdet klares på marken med ren vand. Her er det anvendeligt at benytte et varmt vands anlæg for nemmere rensning af fedt og skidt der ophobes på maskinen.

Andre arbejdsopgaver kan være vask af faciliteter til festivaler, byfester og markeder samt andre events. Her er varmtvandsanlægget også anvendeligt for at sikre fedt kan opløses og give en mere grundig rengøring. Dertil er der også andre muligheder indenfor vask af servicehaller som vaskehaller og vask af større parkeringspladser og facader på bygninger.

højtryksanlæg Rala Tech

Yderligere kan udendørs rengøring af sommerhuse og boligforeninger mv. være andre anvendelsesmuligheder. Her kan anvendes forskellige typer af lanser og dyser for en optimal rengøring af diverse overflader og facader.

Igen er dette eksempler på hvad anlæggene kan benyttes til, men dette kan fuldt ud kundetilpasses til den enkelte løsning også ift. valg af udstyr. Vi bestræber os efter at have et bredt udvalg, hvor udstyret kan designes til den enkelte arbejdsopgave. Dette betyder også at vi ofte lader vore kunder køre med anlæggene i traileren inden udstyret fastmonteres for at klarlægge hvorhenne det bedst placeres ift. måden hvorpå den enkelte arbejder.

højtryksanlæg Rala Tech
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *