Højtryksdamp: effektiv afrensning uden brug af kemi.

fjern grafitti

Vores sidste af 4 udviklingsprojekter er denne nye kraftige diesel maskine med højtryksdamp op til 150gr. og 500bar.

Effekten af afrensning med ekstremt høje vandtemperaturer på de 150 grader er enormt effektiv og kan minimere eller fjerne brugen af kemi til mange typer af afrensningsopgaver. Dette gælder opgaver som algebekæmpelse, afrensning af facader og tage, graffiti rens, fjernelse af ukrudt, tyggegummi eller maling på overflader som mursten, træ eller beton mv.

Vi ved udviklingen og reglerne på området er i en rivende udvikling og vi forsøger løbende at kunne sikre vores produkter og vores kunder til fremtidens krav igennem nytænkning og grøn omstilling.

Vi udvikler og følger udvikling indenfor afrensning konsekvent. Der sker i øjeblikket mange nye tiltag, hvor det kræver en dynamisk udviklingsproces med fingeren på pulsen.

Det har altid ligget først i vores udviklingsprojekter, at der udvikles hen mod en bæredygtig fremtid, hvor miljøvenlighed og brugervenlighed kobles sammen og danner grundlag for et helhedsorienteret produkt. Dermed har det altid været løsningen at vores motorer og maskiner lever fuldt optil fremtidens krav og tager hensyn til omgivelserne omkring.

Kender du Euronormen og konsekvensen for dine erhvervsopgaver i byzoner?

I forlængelse af at gøre miljøzonerne mere miljøvenlige er der sket skærpelser iht. Euronormen med nye forordninger fra EU. Dette gælder også brugen af erhvervsmaskiner i miljøzonerne, som Miljøstyrelsen nævner; ”EU har også fastsat euronormer for luftforurening fra knallerter og motorcykler, ikke-vejgående maskiner, blandt andet tog, entreprenørmaskiner og havemaskiner, og for fritidsbåde”.

Alle maskiner der fremstilles hos Rala Tech opfylder overstående regler som gør det muligt at benytte anlægget indenfor byzonerne og afrense bymiljøer effektivt og skånsomt.

Kontakt os gerne hvis du ønsker en demo eller rådgivning  indenfor maskiner, udstyr eller kemi. Eller en snak omkring din kommende løsning.

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.