PRODUKT NYHED – Vores nye ‘LILLE’ skraldespandsvasker

Lille Skraldespandsvasker - Truck 02

Vores rejse mod renlighed tog for alvor fart i 2023! Du husker måske Lugter din skraldespand også? (ralatech.dk) Efter utallige prototyper, tests og afprøvninger, blev vores store professionelle skraldespandsvasker en bragende succes. Men hos RALA Tech, er et projekt ikke bare en forbigående opgave – det er en mission. Og vores mission slutter ikke når produktet er overrakt til kunden eller at vi har udviklet et nyt produkt.

Vi har lyttet til vores kunder, både nuværende og potentielle, og deres behov har været klare: “Der er et ønske om en mindre og mere fleksibel skraldespandsvasker når det kommer til dens installationsmuligheder – såsom på ladet af en pickup”. Så hos RALA Tech gik vi tilbage tilbage til tegnebrættet, vi udviklede, vi byggede, og nu er vi stolte af at kunne præsentere vores nyeste skud på stammen: ’Den LILLE skraldespandsvasker’🎉

Mød ‘Den LILLE skraldespandsvasker’. Denne kompakte maskine er ikke bare en mindre version af vores eksisterende skraldespandsvasker, men en forbedret udgave, designet til at passe på ladet af en pickup. Selvom den er LILLE, sammenlignet med vores store professionelle skraldespandsvasker, er den stadig mægtig! Den kan nemt og effektivt rengøre affaldsbeholdere, minimere lugtgener og øge hygiejnen i og omkring beholderen. Den er designet til at give en effektiv og grundig 360 graders rengøring af 2-hjulede spande. Med et roterende højtrykshoved, der kan dreje 280 grader, kan denne lille alt-i-en maskine vaske beholdere indvendigt, under stort tryk. Og efter endt indvendig vask kan beholderen nemt rengøres udvendigt med en lanse og højtryksdyse. Med løsningen kan du benytte dit eget højtryksanlæg, såfremt du ikke ønsker en komplet alt-i-en pakke med højtryksanlæg, skraldespandsvasker og lanse, fra os.

4 gode grunde til at vælge en lille skraldespandsvasker

① 𝐄𝐟𝐟𝐞𝐤𝐭𝐢𝐯𝐢𝐬𝐞𝐫 𝐫𝐞𝐧𝐠ø𝐫𝐢𝐧𝐠: Vores skraldespandsvasker fjerner effektivt snavs, bakterier og lugt fra skraldespandene. Der opnås en kraftig rengøring hele vejen rundt, trykket bevares rundt på alle kanterne og slutresultatet er altid en ren og hygiejnisk skraldespand!

② 𝐓𝐢𝐝𝐬𝐛𝐞𝐬𝐩𝐚𝐫𝐞𝐧𝐝𝐞: Med vores lille skraldespandsvasker kan brugeren spare tid og kræfter på manuel rengøring af sin skraldespande. Det er en investering i effektivitet.

③ 𝐌𝐢𝐥𝐣ø𝐯𝐞𝐧𝐥𝐢𝐠: Skraldespandsvaskeren genanvender vand og desinficerer løbende, hvilket gør den til en bæredygtig og ren løsning. Den minimerer overforbrug, øger hygiejnen og holder dine skraldespande lugtfrie. Med tre niveauer af vandfiltrering og et miljøvenligt desinfektionsmiddel, sikrer den effektiv rengøring. Maskinen anvender 70°C varmt vand og genanvender det, hvilket gør den både miljøvenlig ♻️ og økonomisk 💰. En sand vinder for både dig og planeten! 🌍

④ 𝗘𝗻 𝗶𝗱𝗲𝗲𝗹 𝗹ø𝘀𝗻𝗶𝗻𝗴 til private rengøringsordninger, industri, feriecentre, boligforeninger og plejecentre og lign, hvor behovet for vores store professionelle skraldespandsvasker ikke er tilstede.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at vælge den rigtige skraldespandsvasker stor som lille! 🌎🚛🌟

Læs mere om vores lille skraldespandsvasker og tekniske specifikationer på:

LILLE skraldespandsvakser
Lille Skraldespandsvasker - Truck
Ta’ også et kig på vores større og professionelle udgave af vores skraldespandsvasker
Professionelle skraldespandsvakser