RALA TECH og Lading Maskinforretning gør bekæmpelse af ukrudt mere miljøvenlig

ukrudtsbekæmpelse anlæg med varmt vand

RALA TECH arbejder mod en grønnere fremtid indenfor ukrudtsbekæmpelse, hvor ukrudt bekæmpes uden brug af pesticider eller skadeligt ukrudtsmiddel. Ukrudtsfjernere fra RALA TECH er fokuseret på mere grønne og bæredygtige løsninger, hvor minimal kemi anvendes samtidig med ukrudtet bekæmpes bedst muligt.

Hos RALA TECH ønsker vi at produktudvikle ukrudtsmidlet efter forskningsbaseret dokumentation, hvor effekten af ukrudtsbekæmpelsen er tydelig og maskinerne er afprøvet med en dokumenteret effekt inden disse sælges som maskiner til ukrudtsfjernelse. I udviklingen af disse miljøvenlige ukrudtsmaskiner har Lading Maskinforretning haft en stor indflydelse i både udviklingen og testningen af produktet. Dermed kan samarbejdet sikrer begge parter får udviklet et veldokumenteret og gennemtestet produkt til kampen mod ukrudt.

I dette forskningsarbejde ligger dokumenteret effekt igennem Heat-Tech metoden. Hermed kan ukrudt behandles med varmt vand og uden benyttelsen af kemikalier eller andre skadelige metoder mod ukrudt. Heri er effekten dokumenteret som en skånsom løsning på både kort og længere sigt og dermed oplagt for en effektiv og miljøvenlig maskine mod ukrudt.

Lading Maskinforretning har været en stor del udvikling af disse miljøvenlige ukrudtsmaskiner til ukrudt, hvor nye tilgange som digital temperaturstyring og justerbar vandmængde er med til at sikre en optimal udnyttelse af ressourcerne.

Produktet sikrer 100% rent vand til bekæmpelse af ukrudt uden brug af pesticider, hvor vandet opvarmes til en temperatur på minimum 98 grader for optimal ressource udnyttelse. Dernæst sikrer de anvendte dyser, at vandet beholder temperaturen inden dette rammer områdets ukrudt.

Netop besparelse på ressourcerne har været omdrejningspunktet, hvor vandmængden kan justeres efter behov og færrest mulige arbejdstimer bliver brugt for et effektivt resultat. Derudover trænger vandet længere ned i rødderne for en bedre langtidsvirkende effekt, som er dokumenteret igennem forskning på Københavns Universitet og Miljøstyrelsen.

Anlæggene mod ukrudt er udviklet med tanke for byzoner og andre offentlige områder, hvor naturen forurenes mindst muligt og maskinerne er batteridrevne. For yderligere besparelse af ressourcerne kan samme maskiner til ukrudtsbekæmpelse håndterer opgaver indenfor algebehandling, fliserens og rensning af facader mv.

Ukrudtsbekæmpelsesmaskinerne er særdeles velegnet til fjernelse af ukrudt på kirkegårde, boligforeninger eller andre større arealer.

Se mere hos Lading Maskinforretning.

Varmt vands højtryksanlæg til ukrudtsbekæmpelse på batteri strøm mobil1
Rala Tech NoWeed ukrudsbkæmpelses anlæg
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.