Miljøvenlig lugtfjerner og desinfektion

Professionel flise imprægnering

RALA TECH har udviklet i samarbejde med lokale samarbejdspartnere en mere miljøvenlige lugtfjerner og desinfektion. Denne desinfektionsspray er helt aftørringsfri, som sikrer en effektiv rengøringsproces og minimal rengøringsarbejde, hvor der ikke kræves yderligere ressourcer før du er i mål.

professionel desinfektion og lugtfjerner
Rala Tech Desinfektion og lugtfjerner

Denne desinfektion kan benyttes til rengøring af en bred vifte af opgaver. Dette gælder fra rengøring af skraldespande til desinfektion af tekstiler som møbler og bilsæder mv. Derudover desinfektion af flere forskellige overflader som borde og stole mv. Velegnet til professionelt brug.

Denne professionelle lugtfjerner og desinfektion er særdeles effektiv mod desinfektion af overflader bl.a. indenfor restauranter, hoteller, butikker og mange andre brancher. Her kan produktet både benyttes på overfladerne og samtidig kan desinfektionssprayen være effektiv ved fjernelse af luft i skraldespande eller containere.

Dette produkt er derfor effektivt i sommerhalvåret for undgåelse af insekter eller dårlige lugte fra skraldespande eller områder. I vinterhalvåret er dette produkt tilmeld også anvendeligt, da uønskede bakterier og vira fra offentlige steder kan bekæmpes inden disse smitter eller giver dårligt indeklima.

Desinfektionen er gennemtestet af vores egne medarbejdere bl.a. på blespande og større skraldespande. Et effektivt produkt mod bakterier og vira for professionelt brug.

Køb din professionelle desinfektion hos os og få professionelle resultater

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.