Mover 1000 kg – sundhed og trivsel på arbejdspladsen

Mover. Mobil palleløfter

Den kompakte Mover er skabt til at være en mobil rullende palle til flytning af maskiner eller produkter. Denne Mover er særdeles anvendelig i udfordrende miljøer som f.eks. byggepladser eller hvor underlaget er blødt.

Mover Rala Tech

Dernæst anvendes denne Mover også til flytning af større højtryksanlæg, hvor det ikke er muligt at benytte en gaffeltruck. I forhold til forskellen på en gaffeltruck, så kan Moveren flyttes ind i f.eks. en elevator og transporteres op i højden ved bygning af højhuse f.eks.
Med Moveren sikres en stabil og sikker transport af varer eller maskiner, hvor maskinens stabilitet sikrer der kan køres op samt ned af bakke eller hvis produktet skal køres på ramper.

Netop ved varierende stigninger er det særdeles anvendeligt, at produktet kommer med to hastighedsindstillinger, hvor der sker en trinløs gasjustering på det ergonomiske håndtag placeret på Moverens håndtag for at sikre den rette hastighed til opgaven.

De hårde og kompakte dæk monteret på Moveren sikrer en forbedret stabilitet og køreevne end f.eks. palleløfteren gør. Dette skyldes Moverens kompakthed og pallens funktion til om kransning af produkterne placeret i pallen, således disse ikke falder af, hvis produktet skulle støde mod uforudsete forhindringer.

Moveren er en dansk produceret kvalitets maskine, som er bygget af rustfrit stål for længere holdbarhed i krævende miljøer.

Ideen med hele denne Mover er at sikre medarbejdernes sundhed og trivsel i arbejdsmiljøer, hvor der dagligt foregår flytninger og tunge løft. Her kan det også have helbredsmæssige konsekvenser for medarbejdernes trivsel på længere sigt, hvis der foretages samme type løft over en længere årrække.

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.